Reizen, Tijdloos leven ❤️

De leukste Glamping, met de leukste uitjes vanaf je vakantie plekje.


Voeg je bij 19 andere abonnees

Overnachting Fletcher hotel Emmen en Wellness dagje bij Loff in Assen

Published by

on

Januari 2024,

Samen een nachtje weg in een Fletcher hotel midden in de stad van Emmen. Nou weten we natuurlijk allemaal dat een Fletcher hotel vooral basic is. Wel hadden we een Kingsize bed. Voor sommigen is dit natuurlijk hartstikke fijn, maar we hadden dit helemaal niet nodig. We hebben natuurlijk gewoon heerlijk tegen elkaar aan gelegen de hele nacht!

ByZoo Fletcher

We hadden een mooie hotelkamer. Kingsize bed en een tv aan de wand. We konden hier geen Netflix of iets dergelijks op kijken. De gewone zenders konden we wel kijken. We hadden een badkamer met douche en toilet. Simpel maar was goed te doen. We hadden deze overnachting ook geboekt omdat we de volgende dag een wellness dagje hadden in Assen.

We zijn uit eten geweest bij “De beren“, dit restaurantje ligt op loopafstand van hotel. Echt een aanrader. Het is een gezellig, net restaurantje en het smaakte ook erg lekker. Wel moesten we lang wachten op ons hoofdgerecht omdat we ons voorgerecht niet helemaal hadden op gegeten. Ze wachten totdat het voor gerecht op is voordat ze het hoofdgerecht gaan serveren. Een leer momentje voor ons, alles opeten!

Restaurant “De beren”

De overnachting was inclusief ontbijt. We konden ’s morgens vanaf 8 uur aanschuiven voor een lekker ontbijt tot 11 uur. We hebben eerst ’s ochtends een kopje koffie gehad met een klein ontbijt en later mochten we nog een keer een kopje koffie drinken met een ontbijt. Het was heerlijk rustig, iets wat ik altijd wel fijn vind. Ook voor kinderen lag er wel teken spulletjes zodat ze zich bij het ontbijt zich niet hoeven te vervelen.

Na het uitchecken hebben we een heerlijk wellness dagje gehad bij Loff in Assen. We hadden daar om 13:00 een afspraak staan voor floaten. Floaten geeft een optimale rust voor lichaam en geest. Je drijft zonder zwaartekracht in een bad met magnesium. Wij hebben gekozen voor duo floaten. We konden dan samen in 1 bad. Het was erg ontspannen. Wanneer het bad vol is en je erin ligt, hoor je meditatie geluiden wat langzaam wegebt en het licht dooft langzaam uit. Dit duurt ongeveer 45 minuten. Daarna hebben we gebruik gemaakt van de sauna en van het zwembad om ons wellness dagje compleet te maken.

Loft wellness Assen

De tijd vloog voorbij, het was echt genieten!

We konden weer heerlijk ontspannen & zen naar huis. Floaten is iets wat we zeker vaker gaan doen en ik kan het je echt aanraden. En een hotelletje pakken was ook zeker fijn!

Op naar het volgende uitje!

Liefs Jolanda

Plaats een reactie